Zwangerschap

“Een prachtig moment om vast te leggen op beeld,
voor later om naar terug te kijken”

Ben je zwanger? Zo ja, van harte gefeliciteerd!

Ik vind het bijzonder en mooi om iemand zwanger te zien. Een zwangerschap is een unieke periode waarin er continu veranderingen zijn. Een prachtig moment om vast te leggen op beeld, voor later om naar terug te kijken. Mijn zwangerschapsfotografie is uiteraard gefocust op de aanstaande moeder, maar alle gezinsleden zijn van harte welkom om deel uit te maken van de reportage.

Over het algemeen is een zwangere buik het mooist voor zwangerschapsfoto’s vanaf week 32. Ook is het begin van de verloftijd een geschikt moment voor deze reportage. Het is mogelijk om deze reportage thuis te laten plaatsvinden of op een gewenste locatie. Uiteraard kan ik met je meedenken over een geschikte locatie. Het poseren als zwangere vergt energie, waardoor we regelmatig een pauze kunnen nemen. De reportage duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur.

Ik zou het een eer vinden om deze unieke gebeurtenis in jouw leven vast te mogen leggen en ik denk graag met je mee in de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een melkbadreportage of vind je het leuk om vrijblijvend telefonisch kennis te maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem graag contact met je op.

 

Tarief

Contact

Neem contact met mij op

Accepteert u mijn privacy verklaring?

Accepteert u mijn algemene voorwaarden?

error: Content is protected !!