Facebook

Zwangerschapsfotografie, een blijvende herinnering

Zwangerschapsfotografie, wil je iets anders dan een fotoshoot in de studio? Schoonderwoert Fotografie komt ook bij je thuis. Heb je zelf een andere plaats in gedachten, dat kan natuurlijk ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het park van Breda, het Mastbos of de Galderse Meren!

Zwangerschapsfotografie is natuurlijk gefocust op de aanstaande moeder, maar uiteraard zijn beide ouders en andere kinderen van harte welkom om er een uniek moment van te maken. Over het algemeen is de zwangere buik het mooist voor zwangerschapsfoto’s vanaf week 32. Ook het begin van de verloftijd wordt vaak gebruikt om de zwangerschapsfotografie in te plannen.

Voor de shoot bespreken we kort even wat je graag wilt, heb je voorbeelden? Geef ze vooral door. Hoe beter ik mij kan voorbereiden hoe meer ontspannen de shoot zal verlopen.

Zwangerschapsfotografie, hoe lang duurt dat?

Deze fotoshoot duurt ongeveer een uur, tot anderhalf uur. Uiteraard nemen we tussendoor een pauze, want poseren met een zwangere buik kost nou eenmaal meer energie 😉

Zwangerschapsfotoshoot klaar, en nu?

De beste 5 zwangerschapsfoto’s worden na bewerking binnen twee weken gratis digitaal verstuurd in hoge resolutie. Mocht je meer dan dit aantal foto’s willen hebben, dan kunnen deze uiteraard ook besteld worden tegen een meerprijs.

Zwangerschapsfotografie combi-deal:

Naast zwangerschapsfotografie doe ik ook newbornfotografie. Boek je een shoot voor zwangerschapsfotografie? Dan ontvang je korting op een newborn reportage!