Over Mij

Hoi, ik ben

janneke

 

Fotograaf in Breda en omstreken

Hé, leuk dat je hier een kijkje neemt. Ik stel mij graag aan je voor, ik ben Janneke, fotografe en woonachtig in Breda. Wat ik heel gaaf vind is om momenten vast te leggen die waardevol zijn. Ik fotografeerde al een hele tijd als hobby en in 2014 heb ik het besluit genomen om het professioneel aan te pakken. In 2015 heb ik succesvol mijn opleiding aan de School voor Fotografie afgerond.

Ik vind het geweldig om herinneringen vast te leggen van bijvoorbeeld de eerste periode na een geboorte. Een kleintje verandert zó snel, dat het erg waardevol is om dit als tastbare herinnering te hebben. Naast fotografe ben ik ook werkzaam als kraamverzorgende. Het geeft mij voldoening dat ik een bijdrage mag leveren aan ouders/gezinnen om hen vertrouwt te laten raken met hun nieuwe gezinssituatie. Ik zie van dichtbij hoe snel een baby in een week tijd al veranderd en ik ben gefascineerd om deze momenten vast te leggen.

Ik ben dankbaar voor de reacties die ik van mijn klanten ontvang en deze geven mij een warm gevoel. Het geeft mij energie om klanten blij te maken met de beelden die ik voor hen heb mogen vastleggen.

Ik zou het tof vinden als ik ook zoiets voor jou mag betekenen!

Lieve groetjes,
Janneke

Contact

Neem contact met mij op

Accepteert u mijn privacy verklaring?

Accepteert u mijn algemene voorwaarden?

error: Content is protected !!