Newborn & Lifestyle

“Zo bijzonder, zo’n kleintje”

Ben je zwanger of net bevallen? In beide gevallen van harte gefeliciteerd!

Zo bijzonder, zo’n kleintje.

Ik denk graag met je mee in de mogelijkheden voor de reportage. Wist je dat ik ook kraamverzorgende ben? Zo kijk ik als fotografe hoe ik de mooiste beelden kan vastleggen en houd ik goed in de gaten of je kleintje het nog naar zijn of haar zin heeft. Hier is mijn studio voor ingericht, dat de kleine het lekker warm heeft en zo veilig en vertrouwd mogelijk gefotografeerd wordt. Mocht de kleine zijn of haar dag niet hebben, geen zorgen! Ik neem de tijd voor je kleintje, er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen en last but not least.. te knuffelen! 

Is je kindje al iets ouder? Dan is een lifestylereportage een prachtig alternatief. Het vastleggen van mooie momentopnames zoals een knuffel van papa, mama, broertje(s) en/of zusje(s). De tijd vliegt voorbij. Ik word er erg blij van als ik deze momenten kan vangen op foto wat voor later een fijne herinnering is. Niet te geposeerd, lekker laten gebeuren, de pure en ongedwongen momenten! Deze reportage vindt plaats bij jullie thuis, een plek waar iedereen zich écht thuis voelt en dat zie je terug op de beelden. Hebben jullie huisdieren? Die zijn onderdeel van het gezin en betrek ik er graag bij!

Ik zou het geweldig vinden als ik hierin wat voor jullie mag betekenen! Vind je het leuk om vrijblijvend telefonisch kennis te maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem graag contact met je op.

Tarief

Contact

Neem contact met mij op

Accepteert u mijn privacy verklaring?

Accepteert u mijn algemene voorwaarden?

error: Content is protected !!