Facebook

Gezinsfotografie, het vastleggen van een mooi gezin, groot of klein

Niks is te gek. Geen statig portret, maar met een ongedwongen en gezellige sfeer. Gezinsfotografie is niet alleen voor nu, maar ook om eens terug te kijken naar toen! Een mooi gezinsportret hoeft natuurlijk niet alleen voor jezelf te zijn. Een leuk cadeau om bijvoorbeeld aan opa en oma te schenken, of voor vaderdag en moederdag.

Verliefd, verloofd, getrouwd

Wil je geen gezinsreportage, maar wel vast laten leggen hoeveel je van je partner houdt? Boek dan een loveshoot! Op een locatie naar keuze.

Gezinsfotografie, hoe lang duurt dat?

Gezinsfotografie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en de meest leuke foto’s krijg je op een mooie locatie. Heb je zelf een leuke locatie in gedachten, laat het me weten, dan bespreken we de mogelijkheden!

Gezinsfotografie klaar, en nu?

Wil je een gezinsfoto cadeau doen? We zoeken gelijk een mooi exemplaar uit en die ontvang je direct digitaal. De beste 7 gezinsfoto's worden na bewerking binnen twee weken gratis digitaal verstuurd in hoge resolutie. Mocht je meer dan dit aantal foto’s willen hebben, dan kunnen deze uiteraard ook besteld worden tegen een meerprijs.