Gezin

“Niet teveel geposeerd, maar jullie
echte “ik” laten zien”

Hoe vind jij het om op de foto te gaan? Sommigen zijn van tevoren al zenuwachtig met welke kleding ze aan willen trekken of dat ze een gemaakte glimlach op “moeten” zetten. Dat is niet hoe ik te werk ga!

Ik vind het namelijk juist de uitdaging om de mooiste en ontspannen momenten op beeld te vangen. Een ontspannen sessie is daarbij van belang. Tijdens een gezins- of familiereportage zal ik jullie helpen zoveel als mogelijk jezelf te laten zijn. Niet teveel geposeerd, maar jullie echte “ik” laten zien. Vaak is dat spelenderwijs of vang ik een moment, waarvan je zelf niet door hebt dat ik een foto heb gemaakt. Ontzettend waardevol om naar terug te kijken.

We spreken een datum en locatie naar wens af. Heb je zelf een mooie locatie in gedachten, dat is mogelijk! Ook kan ik met jullie meedenken. Denk bijvoorbeeld aan een bos, open vlakte, een industriële locatie, langs het water of een zandvlakte.

Ik kijk ernaar uit om van jullie gezin een mooie en waardevolle herinnering te maken! Vind je het leuk om vrijblijvend telefonisch kennis te maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem graag contact met je op.

Tarieven

Contact

Neem contact met mij op

Accepteert u mijn privacy verklaring?

Accepteert u mijn algemene voorwaarden?

error: Content is protected !!