Facebook
Toffe loveshoot!

Samenvatting

Als verrassing voor mijn vriendin en mij had ik een fotoshoot bij Janneke geregeld. Janneke is altijd in voor leuke initiatieven en heeft goed met me meegedacht. Ze had een prachtige locatie in gedachten in het Mastbos in Breda. Wat ik heel leuk vond was, dat Janneke tijdens de shoot met de meest leuke en creatieve ideeën kwam, waardoor er hele mooie en spontane foto’s zijn gemaakt. Met het resultaat ben ik heel blij en mijn volgende shoot ga ik zeker weer bij Schoonderwoert Fotografie boeken. Bedankt!

Recensie --- Een geweldig mooie fotoshoot! ---

Samenvatting

Een geweldig mooie fotoshoot gehad met Janneke. Wij zijn ontzettend blij met het mooie resultaat. Janneke heeft voor ons gerealiseerd dat wij als compleet gezin op de foto staan. Onze oudste zoontje, die helaas overleden is toen hij een maand oud was, zou anders nooit met zijn jonge broertje samen op de foto staan. Wij kunnen niet uitdrukken hoe blij wij zijn met deze symbolische mooie foto’s van ons complete gezin!

Recensie ---Een bijzonder moment---

Samenvatting

Tijdens mijn zwangerschap heeft Janneke mij gefotografeerd. Het resultaat was ontzettend mooi. Het is tenslotte een bijzonder moment. Een bijzonder moment dat vastgelegd moet worden.

Tijdens deze shoot is ook mijn zoontje, Vinn, samen met mij door Janneke gefotografeerd. Vinn was op dat moment 2,5 jaar, dat kan een lastige leeftijd zijn en wordt je geduld op de proef gesteld. Bij Janneke is dit absoluut geen probleem. Het geduld dat zij heeft met kinderen is ongelofelijk. Vinn voelde zich erg op zijn gemak waardoor de fotoshoot heel goed verliep.

Op woensdag 6 april 2016 ben ik bevallen van mijn tweede zoontje, genaamd Cyam. De keuze was makkelijk om Janneke te vragen voor een newborn shoot. Ook dit resultaat was weer bijzonder mooi! Janneke heel erg bedankt voor het bijzonder mooie resultaat! Dit zijn momenten die maar één keer vastgelegd kunnen worden!!!

Recensie --- Leuke fotoshoot met Lynn---

Samenvatting

De foto’s zijn heel leuk geworden en ik vond het vooral fijn dat je zoveel geduld had en zo leuk omging met Lynn, dat scheelt een hele hoop. Dus ga zo door!