Facebook
Toffe loveshoot!

Samenvatting

Als verrassing voor mijn vriendin en mij had ik een fotoshoot bij Janneke geregeld. Janneke is altijd in voor leuke initiatieven en heeft goed met me meegedacht. Ze had een prachtige locatie in gedachten in het Mastbos in Breda. Wat ik heel leuk vond was, dat Janneke tijdens de shoot met de meest leuke en creatieve ideeën kwam, waardoor er hele mooie en spontane foto’s zijn gemaakt. Met het resultaat ben ik heel blij en mijn volgende shoot ga ik zeker weer bij Schoonderwoert Fotografie boeken. Bedankt!

Recensie --- Een geweldig mooie fotoshoot! ---

Samenvatting

Een geweldig mooie fotoshoot gehad met Janneke. Wij zijn ontzettend blij met het mooie resultaat. Janneke heeft voor ons gerealiseerd dat wij als compleet gezin op de foto staan. Onze oudste zoontje, die helaas overleden is toen hij een maand oud was, zou anders nooit met zijn jonge broertje samen op de foto staan. Wij kunnen niet uitdrukken hoe blij wij zijn met deze symbolische mooie foto’s van ons complete gezin!

Recensie ---Een bijzonder moment---

Samenvatting

Tijdens mijn zwangerschap heeft Janneke mij gefotografeerd. Het resultaat was ontzettend mooi. Het is tenslotte een bijzonder moment. Een bijzonder moment dat vastgelegd moet worden.

Tijdens deze shoot is ook mijn zoontje, Vinn, samen met mij door Janneke gefotografeerd. Vinn was op dat moment 2,5 jaar, dat kan een lastige leeftijd zijn en wordt je geduld op de proef gesteld. Bij Janneke is dit absoluut geen probleem. Het geduld dat zij heeft met kinderen is ongelofelijk. Vinn voelde zich erg op zijn gemak waardoor de fotoshoot heel goed verliep.

Op woensdag 6 april 2016 ben ik bevallen van mijn tweede zoontje, genaamd Cyam. De keuze was makkelijk om Janneke te vragen voor een newborn shoot. Ook dit resultaat was weer bijzonder mooi! Janneke heel erg bedankt voor het bijzonder mooie resultaat! Dit zijn momenten die maar één keer vastgelegd kunnen worden!!!

Recensie ---Een echte aanrader!---

Samenvatting

Janneke is bij ons thuis geweest voor een newborn sessie. Ze bracht haar eigen spullen mee en was goed voorbereid. Daarnaast is Janneke een zeer prettig persoon. Ze is vriendelijk, spontaan, geduldig en weet in te spelen op de situatie. Ons zoontje had veel last van buikkrampen en slapen deed hij dus niet, wel huilen en veel bewegen. Voor Janneke was dat geen probleem, ze was heel lief voor ons zoontje en probeerde hem rustig te krijgen. Helaas had ons zoontje zoveel last, dat de leuke ideeën die Janneke had, niet gingen lukken. Echter heeft Janneke geïmproviseerd en hebben we toch hele mooie en bijzondere foto’s mogen ontvangen! Kortom een echte aanrader!!

Recensie --- Leuke fotoshoot met Lynn---

Samenvatting

De foto’s zijn heel leuk geworden en ik vond het vooral fijn dat je zoveel geduld had en zo leuk omging met Lynn, dat scheelt een hele hoop. Dus ga zo door!

Recensie: ---Super fotoshoot van de geboorte van Lily---

Samenvatting

Janneke heeft bij ons de geboorte van onze dochter gefotografeerd. Wij hebben eigenlijk amper gemerkt dat ze er was. Heel discreet en professioneel. Het eindresultaat is prachtig en we bekijken de foto’s nog heel regelmatig. Super Janneke, heel erg bedankt. Wij kunnen de geboortefotografie van Schoonderwoert Fotografie aan iedereen aanraden!!!