Facebook

Schoonderwoert Fotografie

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Janneke Schoonderwoert en kom uit Breda. Fotograferen is mijn passie en dat doe ik dan ook met veel plezier! Al enige jaren fotografeerde ik als hobby en in 2014 besloot ik dan ook een opleiding hierin te volgen.

In 2015 heb ik succesvol mijn diploma gehaald aan de School voor Fotografie in Breda. De opleiding heb ik gevolgd om nog meer inzicht te krijgen in dit vak.

Ik werk heel graag met kinderen, mensen en dieren. Het is fantastisch om bijvoorbeeld nieuw leven vast te leggen, of een huisdier waar iemand zo dol op is. De reacties die ik krijg geven ontzettend veel plezier en uiteindelijk doe ik dit vak om één ding... Mensen blij maken met een herinnering en een glimlach op het gezicht, want als jij blij bent... dan ben ik dat ook!

Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram, neem ook gerust daar een kijkje.