Facebook

Newbornfotografie, ook leuk voor het geboortekaartje!

Newborn, een nieuw wondertje op de wereld. Dat wil je natuurlijk vereeuwigen. Je kleintje groeit in het begin als kool en verandert continue. Voor deze shoot kom ik bij je aan huis, om in alle rust je kleintje te fotograferen.

Zelf zorg ik voor het materiaal, maar heb je zelf een leuk dekentje of achtergrond? Alles kan, zolang het maar op een veilige manier gebeurt, want dat staat uiteraard voorop! De shoot werkt het plezierigst in de eerste twee weken na de geboorte, je kleintje slaapt nog veel en is gemakkelijk in verschillende posities te leggen.

Newbornfotografie, hoe lang duurt dat?

Newbornfotografie duurt over het algemeen zo’n 2 uur. Jouw baby speelt de hoofdrol en bepaalt het tempo. Ondertussen moet er natuurlijk tijd zijn om je baby te voeden, te verschonen en natuurlijk te knuffelen.

Te laat voor een newbornreportage? Boek dan een lifestyleshoot!

Wat vliegt de tijd toch voorbij als je net een kindje hebt gekregen. Een newbornshoot vindt plaats in de eerste twee weken na de geboorte. Ben je te laat voor deze reportage en wil je toch heel graag foto's van je kindje? Dan is een lifestylereportage misschien iets voor jullie. Ook hiervoor kom ik aan huis en fotografeer ik pure momenten waarbij jullie als ouders ook betrokken worden. Denk hierbij aan het knuffelen met je kindje of het vasthouden in je handen! Puur en ongedwongen.

Newbornfotografie klaar, en nu?

Wil je een foto gebruiken voor het geboortekaartje, dan zoeken we na de shoot de mooiste foto uit, die ontvang je direct digitaal. De beste 7 newbornfoto's worden na bewerking binnen twee weken gratis digitaal verstuurd in hoge resolutie. Mocht je meer dan dit aantal foto's willen hebben, dan kunnen deze uiteraard ook besteld worden tegen een meerprijs.