Facebook

Fotograaf uit Breda voor onder andere portret-, gezin, newborn en babyfotografie

Schoonderwoert Fotografie Breda

Schoonderwoert Fotografie is gevestigd in Breda. Zoek je een professionele fotograaf voor jullie babyfoto’s of portretfoto’s in de regio Breda, zoek dan niet verder en neem contact met mij op, in de regio Breda (± 15 km) betaal je namelijk geen voorrijdkosten.

Fotografie op locatie

Afhankelijk van jullie wensen kom ik bij jullie thuis of spreken we af op een fotogenieke locatie in Breda. Hierbij is te denken aan het Mastbos, het park Valkenberg of de Galderse meren.

Groepsfoto’s Breda

Zoeken jullie een professionele fotograaf uit Breda voor groepsfoto’s? Over het algemeen krijgen we de beste foto’s op een buitenlocatie. Voor bedrijven is het meestal het meest geschikt om op de parkeerplaats alle collega’s te verzamelen zodat het pand mooi op de achtergrond komt. Voor families en gezinnen spreken we meestal af in het park, de achtergrond is van nature mooi.

Fotoshoot in Breda van de zwangerschap, bevalling of newborn

Schoonderwoert Fotografie Breda begrijpt dat de prioriteiten tijdens en na de zwangerschap niet bij de foto’s liggen. Mijn ervaring is echter (zie ook de referenties) dat de foto’s wel zorgen voor een gouden herinnering aan de bolle buik, de bevalling of de pasgeboren spruit.

Zwangerschapsfotografie Breda

Als je nog fit genoeg bent is het leuk om op een mooie buitenlocatie af te spreken. Echter mijn ervaring is dat over het algemeen de voorkeur uitgaat naar een lekker comfortabele shoot in jouw eigen omgeving. Zoals al gezegd, Schoonderwoert Fotografie komt in Breda gratis bij je langs.

Bevallingsfotografie Breda

De bevalling is stressvol genoeg, natuurlijk voor de vrouw maar ook voor de man. Maar toch wil je ook mooie foto’s hebben van deze speciale momenten. Schoonderwoert Fotografie Breda heeft ervaring met het vastleggen van de bevalling. Of je nu in je eigen huis in Breda wilt bevallen, in het Amphia ziekenhuis of in het Bredase kraamhotel Origine, Schoonderwoert Fotografie zal er op tijd bij zijn om discreet en op de achtergrond de mooiste momenten vast te leggen.

Newbornfotografie Breda

De kleine wordt zo snel groot, laat dit vastleggen door Schoonderwoert Fotografie Breda. Wil je met spoed professionele foto’s voor het geboortekaartje, dat kan natuurlijk ook. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op, ik heb momenteel namelijk een hele mooie combinatie actie: zwangerschapsfoto’s en newborn foto’s.

Dierenfotografie in Breda

Helaas kan Schoonderwoert Fotografie Breda je (huis)dieren ook niet laten lachen of poseren. Daarom zijn vaak de mooiste foto’s te maken in een vertrouwde omgeving van jouw huisdier. Denk hierbij aan je tuin of huis, de manege of het bos. Dierenfotografie is iets waarvoor ik de tijd neem om de mooiste plaatjes van jouw kameraad vast te leggen.

Zoals je ziet zijn er veel opties voor professionele fotografie in Breda. Neem vrijblijvend contact op zodat we alle details en jullie wensen door kunnen spreken.