Facebook

Lifestyleshoot Fedde

 

Deze kleine man besloot iets eerder te komen, waardoor een newbornreportage er helaas niet meer in zat.

Ik werd heel fijn ontvangen door dit lieve gezin voor een lifestyleshoot.
Een leuke ochtend volgde, waarbij ongedwongen foto's gemaakt konden worden van een kersvers gezin!

Heel veel geluk met jullie Feddde!

 

Wil jij ook een lifestylereportage of benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op!

 

 

1 thought on “Lifestyleshoot Fedde”

  1. Vandaag hebben wij de foto’s mogen ontvangen van onze life style shoot. Eigenlijk wou ik gaan voor een Newbornshoot maar hier was ik te laat voor. Nu ik vandaag de foto’s heb gehad ben in zo blij dat het toch een life style shoot is geworden . Wat een super mooie en gave foto’s van onze kleine man en van ons als nieuw gezinnetje! Tijdens de shoot stelde je ons zo op ons gemak dat de foto’s zijn geworden zoals wij zijn! Dankjewel Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *