Facebook

Gezinsfotografie familie Koenraads

Op de, denk ik toch wel, warmste dag van 2016 had ik een fotoshoot met een speciale betekenis.
Ondanks de warmte kreeg ik kippenvel van kop tot teen!

Geraakt door het verhaal en wat ze mij vertelde over vlinders en waarom die zo'n belangrijke betekenis hebben!
Een paar jaar geleden verloren zij helaas na 4 weken hun oudste zoontje. 
Ze vroegen mij foto's te maken, waaronder 1 waarin de oudste in terug kwam als schaduw, want hij hoort er nog steeds bij!

En als ik dit voor mensen kan doen en ze zijn er onwijs blij mee... dan heb ik mijn werk gedaan!
Ik hoop dat ze troost kunnen vinden met deze foto's!

 

 

Recensie --- Een geweldig mooie fotoshoot! ---

Samenvatting

Een geweldig mooie fotoshoot gehad met Janneke. Wij zijn ontzettend blij met het mooie resultaat. Janneke heeft voor ons gerealiseerd dat wij als compleet gezin op de foto staan. Onze oudste zoontje, die helaas overleden is toen hij een maand oud was, zou anders nooit met zijn jonge broertje samen op de foto staan. Wij kunnen niet uitdrukken hoe blij wij zijn met deze symbolische mooie foto’s van ons complete gezin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *