Facebook

Loveshoot Wendy en Danny

Danny wilde zijn vriendin Wendy verrassen met een fotoshoot en vroeg mij hem te helpen dit te organiseren.
Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ze had geen idee, dus verrassing geslaagd. Was tof om dit stel te mogen fotograferen. Veel geluk!

Toffe loveshoot!

Samenvatting

Als verrassing voor mijn vriendin en mij had ik een fotoshoot bij Janneke geregeld. Janneke is altijd in voor leuke initiatieven en heeft goed met me meegedacht. Ze had een prachtige locatie in gedachten in het Mastbos in Breda. Wat ik heel leuk vond was, dat Janneke tijdens de shoot met de meest leuke en creatieve idee├źn kwam, waardoor er hele mooie en spontane foto’s zijn gemaakt. Met het resultaat ben ik heel blij en mijn volgende shoot ga ik zeker weer bij Schoonderwoert Fotografie boeken. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *