Facebook

In februari waren Wendy en haar zoontje Vinn bij mij in de studio voor een zwangerschapsshoot.
Inmiddels is de kleine geboren en  was het dan ook erg leuk om de nieuwe spruit te mogen fotograferen.

Welkom Cyam!

Recensie ---Een bijzonder moment---

Samenvatting

Tijdens mijn zwangerschap heeft Janneke mij gefotografeerd. Het resultaat was ontzettend mooi. Het is tenslotte een bijzonder moment. Een bijzonder moment dat vastgelegd moet worden.

Tijdens deze shoot is ook mijn zoontje, Vinn, samen met mij door Janneke gefotografeerd. Vinn was op dat moment 2,5 jaar, dat kan een lastige leeftijd zijn en wordt je geduld op de proef gesteld. Bij Janneke is dit absoluut geen probleem. Het geduld dat zij heeft met kinderen is ongelofelijk. Vinn voelde zich erg op zijn gemak waardoor de fotoshoot heel goed verliep.

Op woensdag 6 april 2016 ben ik bevallen van mijn tweede zoontje, genaamd Cyam. De keuze was makkelijk om Janneke te vragen voor een newborn shoot. Ook dit resultaat was weer bijzonder mooi! Janneke heel erg bedankt voor het bijzonder mooie resultaat! Dit zijn momenten die maar één keer vastgelegd kunnen worden!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *