Facebook

Fotoshoot van Boaz

Let’s meet Boaz. Deze mooie knul had helaas wat last van krampjes en kon daarom niet slapen. Ondanks dat, heeft hij het heel goed gedaan!

Recensie ---Een echte aanrader!---

Samenvatting

Janneke is bij ons thuis geweest voor een newborn sessie. Ze bracht haar eigen spullen mee en was goed voorbereid. Daarnaast is Janneke een zeer prettig persoon. Ze is vriendelijk, spontaan, geduldig en weet in te spelen op de situatie. Ons zoontje had veel last van buikkrampen en slapen deed hij dus niet, wel huilen en veel bewegen. Voor Janneke was dat geen probleem, ze was heel lief voor ons zoontje en probeerde hem rustig te krijgen. Helaas had ons zoontje zoveel last, dat de leuke ideeën die Janneke had, niet gingen lukken. Echter heeft Janneke geïmproviseerd en hebben we toch hele mooie en bijzondere foto’s mogen ontvangen! Kortom een echte aanrader!!

1 thought on “Fotoshoot Boaz”

  1. Hoi Wendy en Dennis,

    Bedankt voor jullie leuke reactie! Als fotograaf om de hoek 😉 vond ik het een hele leuke ochtend bij jullie thuis. Ondanks de krampjes deed hij het echt goed en ja.. dan moet je soms improviseren! Ik hoop dat het inmiddels beter gaat met hem! En geniet van de foto’s!

    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *