Facebook

Geboorte fotoshoot van Lily

Een geboorte fotograferen, ik was erop voorbereid en toch ging het enorm snel. Ik heb er ontzettend van genoten, want een eer, dat was het!! Heel erg bijzonder om bij zoiets moois aanwezig te mogen zijn. Een prachtige herinnering. Niet alleen voor mij, maar zeker voor deze ouders!

 

Willen jullie ook een reportage van de bevalling? Neem dan contact met mij op!

 

Deze reportage is gemaakt in overleg met de ouders en geplaatst met toestemming, ook van het verplegend personeel, verloskundige en kraamverzorgende.

Recensie: ---Super fotoshoot van de geboorte van Lily---

Samenvatting

Janneke heeft bij ons de geboorte van onze dochter gefotografeerd. Wij hebben eigenlijk amper gemerkt dat ze er was. Heel discreet en professioneel. Het eindresultaat is prachtig en we bekijken de foto’s nog heel regelmatig. Super Janneke, heel erg bedankt. Wij kunnen de geboortefotografie van Schoonderwoert Fotografie aan iedereen aanraden!!!

1 thought on “Geboorte Lily”

  1. Hoi Maggy en Paul,

    Ik vind het heel fijn dat jullie zo blij zijn met de foto’s. Ik vond het een hele mooie ervaring om de geboorte van jullie dochter in het twee-stedenziekenhuis in Tilburg te mogen fotograferen. Laat maar weten wanner jullie een afspraak willen maken voor de geplande newborn shoot voor de geboortekaartjes.

    Groetjes
    Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *